Aug 7, 2013

Gina Pistol

Gina Pistol este una din cele mai frumoase femei din Romania iar acest lucru a fost remarcat inca de cand era mai tanara. Dupa ce si-a terminat studiile in oarsul ei natal Gina a inceput sa lucreze ca vanzatoare intr-un magazin.

Acest lucru a fost necesar pentru ca traia intr-o familie unde banii erau o mare necesitate. Aspiratiile Ginei erau mult mai mari decat sa fie o simpla vanzatoare iar acest lucru a determinat-o sa plece in capitala. 

Ajunsa intr-un oras mare si necunoscand pe nimeni ea a reusit sa se angazeje tot ca vanzatoare dar de data aceasta intr-un magazin de renume unde clientii erau oameni important si cu foarte multi bani. Intr- zi normala de lucru ea a fost remarcata de un client cu bani care i-a sugerat ca ea va deveni un faimos model dar pentru 

aceasta va trebui sa faca anumite lucruri. Dupa ce a analizat mai lucrurile Gina s-a hotarat sa pozeze nud pentru faimoasa revista pentru barbati Playboy. 

Frumouasa blonda a aparut fara haine in Playboy iar acel numar al revistei a avut mare succces pe piata, barbatii fiind foarte incantati de formele apetisante ale romancei. Dupa aceasta prima aparitie intr-o revista de mare succes Gina a primit multe alte oferte de la faimoase reviste din tara, ea devenind cunoscuta pentru frumusetea si corpul ei sexy. 

Gina a pozat pentru cele mai importante reviste iar acest lucru a facut ca ea sa fie remarcata de importanti oameni din lumea modei si a televiziunii. A inceput sa lucreze ca model pentru faimosi designeri si in acelasi timp a aparut si pe micile ecrane la diverse televiziuni.
 

Nume: Georgeta Pistol
Locul nasterii: Rosiorii de Vede, Teleorman, Romania
Data nasterii: 09 decembrie 1981
Frati / Surori: Un frate mai mic
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,65 m
Greutate: 51 kg
Nationalitate: Romana
Porecle: Gina, Mitralieră, Pușcă, Tun, Kalasnikov
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Model, actrita
Studii: Școala de Arte și Meserii Spiru Haret



Poze:


















No comments:

Post a Comment