Aug 7, 2013

Laura Cosoi

Laura Cosoi  Ana s-a nascut pe data de 2 ianuarie 1982. Este o tanara dansatoare si model care a fost descoperita de postul de televiziune PRO TV.

Laura Cosoi si-a inceput cariera ca dansatoare de mic copil, avand avantajul ca mama sa era antrenoare de aerobic. Laura a facut balet pana la varsta de 12 ani si in toti acesti ani a participat la multe competitii de dans sportiv. Mostenind talentul mamei sale Laura a castigat o multime de premii. La vasrta de 20 de ani Laura si-a facut aparitia pe micile ecrane in serialul TV "La bloc" unde a jucat alaturi de multi oameni importanti din lumea mondena din Romania.

Dand dovada de mult talent si de putere de munca Laura a intrat in atentia multor oameni importanti din televiziune. Astfel domnisoara Cosoi  a inceput sa pozeze pentru diferite reviste si sa fie invitata la cat mai multe emisiuni. Momentul de varf al carierei sale a fost atunci cand a participat la concursul Dansez pentru tine unde si-a aratat adevaratele calitatii de dansatoare. 


Imediat dupa ce s-a afirmat pe micile ecrane a inceput sa primeasca oferte de a poza in reviste pentru barbati. Laura a acceptat oferta revistei Playboy si astfel a fost lansat un numar al revistei cu Laura Cosoi nud. Acel numar s-a vandut foarte bine inregistrand incasari foarte mari deoarece multi barbati doreau sa o vada pe Laura nud. Momentan Laura se ocupa de contractele ei de viitor si mai ales si-a reluat filmarile pentru ca va fi protagonista unui serial TV. 

Nume: Laura Cosoi Ana
Locul nasterii: Iasi, Romania
Data nasterii: 2 ianuarie 1982
Parinti: Mama Ligia Grozan
Frati / Surori: O sora, Alina si un frate Andrei
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1,68cm
Grautate: 55kg
Nationalitate: Romana
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Dansatoare, model, actrita
Studii: Facultatea de Filosofie-Asistenta Sociala, Universitatea Al.I.Cuza din Iasi

Poze: 


















No comments:

Post a Comment